Το Sport BluResponse κατακτά την πρώτη θέση

Η Dunlop, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κόσμο ελαστικών υψηλών και υπερυψηλών επιδόσεων, ανακοινώνει σήμερα ότι το προσφάτως λανσαρισμένο Sport BluResponse ανακηρύχθηκε νικητής δοκιμής από το περιοδικό Auto Bild, αλλά και από το ACE (Auto Club Europe) Lenkrad/GTU (Gujarat Technological University) στη Γερμανία. Οι νίκες ήρθαν μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του περιοδικού Auto Express στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι το νεό BluResponse “είναι μια άξια προσθήκη στη γκάμα της Dunlop”, αφού αρχικά ήρθε πρώτο στη σύγκριση με τον βασικό ανταγωνιστή του.
Το νέο Sport BluResponse, ένα θερινό ελαστικό σχεδιασμένο για εφαρμογή σε επιβατικά οχήματα, προσφέρει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών επιδόσεων στο κράτημα στο βρεγμένο, χωρίς παράλληλα να γίνεται κανένας συμβιβασμός στη χιλιομετρική απόδοση και στη σημαντική εξοικονόμηση από την κατανάλωση καυσίμου.
Κατασκευασμένο από την εμπειρία 125 ετών, με νίκες σε αγώνες, το νέο ελαστικό έρχεται με πολυμερή που προέρχονται από το τμήμα motorsport, που προσδίδουν αυξημένη προσαρμοστικότητα στην επιφάνεια του δρόμου, για βελτιωμένο κράτημα στο βρεγμένο και υψηλές επιδόσεις φρεναρίσματος. Με βαθμολογία B στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα στην αντίσταση κύλισης και A στο κράτημα στο βρεγμένο, το ελαστικό είναι ένα από τα καλύτερα βαθμολογημένα ελαστικά διαθέσιμα στην αγορά σήμερα.
“Τα πολύ καλά αποτελέσματα στις δοκιμές των περιοδικών αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική μας να παρέχουμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, όχι μόνο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ετικέτας, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα κριτήρια με τα οποία εξετάζονται τα ελαστικά”, λέει ο Sanjay Khanna, Managing Director της μάρκας Dunlop. “Με μια ισχυρή BA βαθμολογία, το BluResponse έχει διαθέσιμη μία από τις πλέον ευρείες γκάμες με τόσο καλά αποτελέσματα στην Ετικέτα. Η αναγνώριση που λαμβάνουμε για τα πλεονεκτήματά του, πέρα από την Ετικέτα, σημαίνει για εμάς ότι πετύχαμε τη στρατηγική μας: ένα δυνατό και πετυχημένο ελαστικό σε όλα τα επίπεδα”.
Το Auto Bild Online χαρακτήρισε το Dunlop BluResponse «Υποδειγματικό», ενώ το ACE Lenkrad/GTU έδωσε την υψηλότερή του βαθμολογία, «Εξαιρετικά Προτεινόμενο».
Όλα τα νέα αποτελέσματα που μόλις ανακοινώθηκαν από τον ADAC ÖAMTC (Austria) and Stifung Warentest, τοποθετούν το BluResponse σε μια ισχυρή δεύτερη θέση, χάνοντας την πρωτιά με μόλις έναν βαθμό σε κάθε περίπτωση.

March 13, 2013