Η Goodyear λανσάρει το πρόγραμμα ποιότητας δοκιμών 360°

Η Goodyear λανσάρει το πρόγραμμα ποιότητας δοκιμών 360°, προκειμένου να ενημερώσει καλύτερα τους πελάτες της για τα οφέλη των προϊόντων της.

Η Goodyear εισήγαγε το καινούργιο αυτό πρόγραμμα, με σκοπό να υπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών της, όταν αποφασίζουν για την αγορά νέων ελαστικών. Το νέο πρόγραμμα ποιότητας δοκιμών 360° είναι σχεδιασμένο ώστε να ενημερώνει τους πελάτες για τα οφέλη της νέας ευρωπαϊκής σήμανσης των ελαστικών, αλλά και για 50 επιπλέον κριτήρια που δεν ορίζονται από τον κανονισμό, αλλά δοκιμάζονται από την εταιρεία και τα οποία βεβαιώνουν ότι η Goodyear προσφέρει ένα ποιοτικό προϊόν στην αγορά.
“Η Goodyear στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τον ευρωπαϊκό κανονισμό σήμανσης των ελαστικών, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην ενημέρωση των καταναλωτών, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα ένα προϊόν, το οποίο είναι εκτός του πεδίου γνώσης τους”, δηλώνει Hugues Despres, Brand Director της Goodyear EMEA. “Είμαι πεπεισμένος ότι οι καταναλωτές θα βρουν τις νέες Ετικέτες των ελαστικών αρκετά χρήσιμες, ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση της ενημέρωσης. Αλλά στη Goodyear δεν στεκόμαστε μόνο εδώ, θέλουμε να προχωρήσουμε και παραπέρα. Για τον λόγο αυτό, πιστεύουμε ότι η Ετικέτα σήμανσης με το να επικεντρώνεται μόνο σε τρία κριτήρια, δεν παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εικόνα των προϊόντων που προσφέρουμε, και έτσι ο καταναλωτής δεν έχει την απαραίτητη πληροφορία που χρειάζεται όταν κάνει την αγορά του. Το νέο πρόγραμμα ποιότητας δοκιμών 360° είναι η απάντησή μας στην ανάγκη αυτή”.
Με το πρόγραμμα ποιότητας δοκιμών 360°, οι καταναλωτές θα μπορούν να ενημερώνονται όχι μόνο για τα τρία κριτήρια που βαθμολογεί η ευρωπαϊκή Ετικέτα σήμανσης, αλλά και για τα 15 κριτήρια επίδοσης που δοκιμάζουν αρκετά ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου -όπως το κράτημα σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα, το φρενάρισμα στις στροφές, τη σταθερότητα, τον εσωτερικό θόρυβο, την υδρολίσθηση- καθώς επίσης και για τα 50 κριτήρια που τεστάρει η Goodyear.

“Το νέο πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει μια ισορροπημένη εικόνα του ελαστικού, λαμβάνοντας υπόψη τρεις βασικές πηγές πληροφοριών”, δηλώνει ο Despres. “Στην Goodyear, έχουμε επικεντρώσει τις δοκιμές μας σε κάποια κριτήρια επιδόσεων κλειδιά, όπως η έλξη, η σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, η χιλιομετρική απόδοση, η υδρολίσθηση στις στροφές και στις ευθείες, αλλά και σε αρκετά άλλα που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας, καθώς ενισχύουν την υπόσχεσή μας να παρέχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, καθ’ όλα ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον. Επιπλέον, το πρόγραμμα στοχεύει στη σωστή ενημέρωση των καταναλωτών, έτσι ώστε να κατανοήσουν όσο γίνεται καλύτερα τα οφέλη που του προσφέρουμε. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν τα χειμερινά ελαστικά. Οι ετικέτες σήμανσης που φέρουν δεν είναι πάντα σχετικές, και γι’ αυτό τον λόγο προσθέτουμε και κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες επίδοσης, όπως το φρενάρισμα στον πάγο και στο χιόνι, η έλξη στον πάγο, το κράτημα στο χιόνι και πολλά άλλα”.

May 20, 2013